Osdals tapasmeny
Osdals tapasmeny
Varmmat:
Kyllingspyd - med hint av sitrongress
Kjøttbollar - marinert i salsa
Ovnsbakt småpotet - med salt & urter
Kaldmat:
Spekefat - utvalg av spekemat & marinert oliven
Lefserull - med kremost & røyka laks
Kremet pastasalat - kvitløksdressing
Potetsalat - med brokkoli
Osdal's focaccia - servert med aioli
Kr 349.- pr.porsjon
Varmmat:
Biffspyd - marinert i bbq-saus
Baconbakte dadlar - søtt & salt
Ovnsbakt småpotet - med salt & urter
Chorizopølser - rik på smak
Kaldmat:
Spekefat - utvalg av spekemat, marinert oliven & manchego
Lefserull - med kremost & røyka laks
Kremet pastasalat - med kvitløksdressing & kylling
Potetsalat - med brokkoli
Quinoasalat - med mango
Osdal's focaccia - servert med aioli
Kr 399.- pr.porsjon
Varmmat:
Hazzelbackpotet - med smeltet smør & urter
Baconbakte dadlar - søtt & salt
Spareribs - marinert i bbq-glaze
Kyllingvingar - krydra & ovnsbakt
Bacalao - mini tapas versjon
Kaldmat:
Spekefat - utvalg av spekemat & smakfulle dipper
Pastasalat - med pesto & kylling
Ostefatanretning - salte kjeks, frukt & sylter
Scampi - kvitløksmarinert
Quinoasalat - med mango
Osdals's foccacia - servert med urtesmør
Kr 449.- pr.porsjon
Tapas for 2: Kr 499.- totalt.
Send bestilling på mail: post@osdalscatering.no
Opningstider butikk/utsal
Mandag-Fredag 10:00-16:30
Opningstider gjeld ikkje catering. Skal du hente mat utenom opningstidene, ta kontakt.