Hovedrett

Graut servert med kanel & sukker

Kr 99.- pr porsjon

Brennsnut servert med brød & smør

Kr 159.- pr porsjon

Lasagne servert med salat, brød & smør

Kr 199.- pr porsjon

Rød bacalao servert med brød & smør

Kr 269.- pr porsjon

Kyllinggryte servert med salat, ris, brød & smør

Kr 259.- pr porsjon

Biffgryte servert med salat, ris, brød & smør

Kr 279.- pr porsjon

Lammegryte servert med salat, brød, smør & potet

Kr 299.- pr porsjon

Viltgryte servert med salat, ris, brød & smør

Kr 339.- pr porsjon

Ovnsbakt laks med grønsaker, potet og veloutesaus

Kr 249.- pr porsjon

Marinert svinenakke med wokgrønsaker, potet & peparsaus

Kr 249.- pr porsjon

Sosakjøt med grønsaker, ertestuing, tyttebærsylte & potet

Kr 289.- pr porsjon

Oksesteik servert med grønsaker, potet & kremet saus

Kr 289.- pr porsjon

Heilsteikt lammelår servert med grønsaker, potet & krema soppsaus

Kr 339.- pr porsjon

Reinsdyrsteik servert med gode grønsaker, potet & krema viltsaus

Kr 349 .- pr porsjon

Heilsteikt ytrefilet av okse med grønsaker, mandelpotetpurè & krema urtesaus

Kr 399.- pr porsjon

Heilsteikt indrefilet av okse med grønsaker, mandelpotetpurè & krema urtesaus

Kr 439.- pr porsjon

Minstebestilling for forrett, hovedrett og dessert er 10 porsjonar pr rett.

Osdals Catering

Tlf: 900 18 324

Post@osdalscatering.no

6100, Volda

Prestegata 29, Rotset

Opningstider i butikken

Mandag-Fredag 10:00-16:30

Opningstider gjeld ikkje catering. Skal du hente mat utenom opningstidene, ta kontakt.

InstagramFacebook

Følg oss gjerne på sosiale medier!